REPARATIONS-NETVÆRKET

Forside » Affald og affaldsreduktion » Repair Cafe Vesterbro har holdt tre workshops

Repair Cafe Vesterbro har holdt tre workshops

Follow REPARATIONS-NETVÆRKET on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Slut dig til de 88, der følger denne blog

Reklamer

Værtøjskassen repair fotoI løbet af foråret 2014 er der poppet en stribe alternative reparationsværksteder op i København. Det er såkaldte reparationscafeer, hvor hvor folk hjælper hinanden med at reparere ting og sager, som er gået i stykke . Repair Cafe Vesterbro er én af dem.

Repair Cafe Vesterbro har holdt tre workshops i løbet af foråret og sommeren i Kulturanstalten Satelitten på Vesterbro, hvor folk har kunnet komme og få ting repareret eller få hjælp til selv at fixe laptops, mobiltelefoner, blendere og al slags elektrisk isenkram.

Det nye initiativ har ikke et permanent sted endnu, men holder ind til videre sine arrangementer i Satellitten, Saxogade 77 på Vesterbro. Fikserne er folk, der er særligt gode til at reparere nogle bestemte ting – tøj, sko, møbler, elektronik, porcelæn osv. De møder op og deler gavmildt ud af deres viden på udvalgte temaaftener.

”Mange af os ærgrer os over at smide ting ud, som med lidt knofedt kunne have holdt i mange år endnu. Og mange af os kunne godt glæde os over at spare penge på at købe nyt, når man nu kan reparere det gamle. Og rigtig mange har også et ønske om at lave om på den måde vi som samfund gør tingene, og ønsker en grønnere, mere bæredygtig økonomi,” skriver initiativgruppen på Facebook.

Alle, der har noget, de vil have repareret, kan møde op. Det er gratis. Man skal bare selv tage materialer med til reparationen. Kommende cafe-arrangementer bliver annonceret på Facebook. Se mere her 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: