REPARATIONS-NETVÆRKET

Forside » Affald og affaldsreduktion » Kom af med dine aflagte ting og optjen affaldsvaluta

Kom af med dine aflagte ting og optjen affaldsvaluta

Follow REPARATIONS-NETVÆRKET on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Slut dig til de 88, der følger denne blog

Reklamer

På storskrald.dk kan du uploade billeder af aflagte ting, som andre kan afhente gratis. Samtidig har ordningen som noget nyt indført affaldsvaluta, såkaldte ’ReCoins’. Så hver gang du lægger en ting på hjemmesiden, optjener du et beløb, som du kan bruge som betalingsmiddel hos storskrald.dk’s samarbejdspartnere.

Holdet bag er netop nu i gang med at finde interesserede virksomheder, butikker, organisationer m.fl., som vil indgå i et samarbejde og tilbyde brugerne mulighed for at anvende den optjente købekraft. Samarbejdspartnerne bestemmer selv, hvilke varer, ydelser eller rabatter brugerne kan anvende de optjente ReCoins til. Brugerne får et genbrugskort – fysisk eller downloadet – som de anvender til at holde styr på de foretagne transaktioner.

Flere virksomheder har desuden vist sig gerne at ville donere computere, inventar, skærme m.m., som kan sættes til salg for ReCoins på hjemmesiden. Da det ser ud til, at konceptet har potentiale til at vokse sig større, arbejdes der på at indgå aftaler med uddannelsesinstitutioner og andre, der arbejder med f.eks. ledige, flygtninge og asylansøgere. Tanken er, at de vil kunne tilbyde den ledige en meningsfuld aktivering, igennem reparation og klargøring af de donerede ting, hvilket kan hjælpe dem nærmere det danske arbejdsmarked.

Læs mere om storskrald.dk

Reklamer

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: