REPARATIONS-NETVÆRKET

Forside » Affald og affaldsreduktion » Hjemmeside påminder dig, når garantien er ved at udløbe

Hjemmeside påminder dig, når garantien er ved at udløbe

Follow REPARATIONS-NETVÆRKET on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Slut dig til de 88, der følger denne blog

Reklamer

Når man køber et produkt skal man med det samme sørge for at få lagt sin kvittering ind i remindiing.dk, således at man rettidigt, før garantien udløber, bliver mindet om det.
Det samme sted kan man også efterfølgende give besked om, hvor lang tid et produkt holdt og om det kunne repareres. Altså lave en slags anmeldelse af produktet.

Udgangspunktet er elektronik, men folkene bag hjemmesiden, med reparatør Ejner Clausen i spidsen, har planer om at garanti-synliggørelsen også skal omfatte boliger. Når håndværkeren er færdig gemmer man kvitteringerne, og i passende tid før garantien udløber, så mindes man om at tiden er inde til en gennemgang af, hvorvidt arbejdet stadig holder. Det gøres håndværkeren opmærksom på, så han kan gøre sit arbejde ordentlig fra starten.

– Vi har for tit set, at et produkt skulle repareres tre måneder efter at garantien udløb. Det er irritation over dette som er baggrund for initiativet, siger Knud Anker Iversen fra Reparationsnetværket og fortsætter:

– Vi vil have synliggjort, hvor lang tid produkter holder, så man som bruger kan foretage et valg på baggrund af andre kunders erfaring. Vi vil væk fra at det udelukkende er prisen, der bestemmer valget af vores indkøb. Vi skal som kunder vænne os til at stille krav om, at tingene skal holde længere – og hvis de ikke gør, at reparation er muligt og kan betale sig.

Læs mere på www.remindiing.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: