REPARATIONS-NETVÆRKET

Forside » Gratis starthjælp i 2016

Gratis starthjælp i 2016

Follow REPARATIONS-NETVÆRKET on WordPress.com
Reklamer

Reparationsnetværket har i øjeblikket midler til at hjælpe andre i gang med genbrugs- og reparationsaktiviteter. Reparationsværkstedet i Høje-Taastrup står for rådgivningen.

Genbrugspladser, jobcentre, boligafdelinger, cafeer og lignende, som tænker på at starte reparation i større eller mindre omfang kan gratis  trække på erfaringer fra 13 års reparationsværksted i Miljø- og Energicentret i Høje-Taastrup. Udgiften dækkes af Den grønne Ildsjælepulje.

Konktakt Knud Anker Iversen på tlf. 43 30 42 00 eller pr. mail mec@mec-ht.dk

 

Hvad er Reparationsværkstedet i Høje-Taastrup?

Siden 2001 har  Miljø-og Energicentret i Høje-Taastrup hverdag demonstreret, at reparation og genbrug tit er et godt alternativ til genbrugspladsen.  Vi kalder det ”Før-du-kasserer”-værkstedet.

I dag er der fem mennesker tilknyttet værkstedet,. De reparerer alt fra støvsugere, symaskiner DVD-afspillere, elektronik, kaffemaskiner, elkedler, computere m.v. Blandt de fem er tre i mikro-fleksjob og to arbejder som frivillige.

Reparationsværkstedet i Høje-Taastrup har gennem årene høstet en del erfaringer med reparation, som I kan få del i, hvis I vil starte reparationsaktiviteter op i f.eks. en kommune, et affaldsselskab, i foreninger og lignende i 2016 – i kraft af bevillingen fra Grønne Ildsjælepuljen.

værksted1 002-2

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: